• +355694053871
  • apostolike@connection.al

Bashkohuni me ne dhe së bashku
ti japim lavdi Perëndisë

Perëndia është i denjë për të gjithë adhurimin tonë

”I lini fëmijët e vegjël të vijnë tek unë, sepse atyre u përket mbretëria e qiejve”.’

Mateu 19:14

Shkoni, pra, dhe bëni dishepuj nga të gjithë popujt duke i pagëzuar në emër të Atit e të Birit e të Frymës së Shenjtë,
Mateu 28:19

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider


 

Mirë se erdhët!

Nëse dëshironi të dini më shumë për Connection.al atëherë jeni në vendin e duhur.

Connection.al

Së shpejti

Connection.al

Së shpejti

Connection.al

Së shpejti

Postimet e fundit

Fejesa e Kristit & Xhoana

Momente gjate fejese se Kristit & Xhoanes ne Kisha Apostolike Pogradec. Zoti ti udheheqi dhe ti perdori per lavdin e Tij.  

Momente gjate predikimit kete te djele D.16.09.2018 nga Kris Lipski. Tema : Dera e ngushte

Momente gjate predikimit kete te djele D.16.09.2018 nga Kris Lipski. Tema : Dera e ngushte Hyni nga dera e ngushtë, sepse e gjerë është dera dhe e hapur është udha që të çon në shkatërrim, dhe shumë janë ata që hyjnë nëpër të. Përkundrazi sa e ngushtë është dera dhe sa e vështirë është udha që çon në jetë! Dhe pak janë ata që e gjejnë! Mateu 7:13-14

Nga promovimi i Romanit me titull Sasha nga Antoneta Vreto

-Por gëzohet me të vërtetën, -përsëriste në mendjen e saj Sasha e vetvetiu mendoi Aljoshën. Pse i kish thënë atij që s’ish e dashuruar me të e nga ana tjetër mendonte për të e xhelozohej për të? Pastaj iu kujtua episodi i fundit i takimit me të në hyrje të fakultetit të shkencave e dëshirën […]