• +355694053871
  • apostolike@connection.al

Category: Postime

Fejesa e Kristit & Xhoana

Momente gjate fejese se Kristit & Xhoanes ne Kisha Apostolike Pogradec. Zoti ti udheheqi dhe ti perdori per lavdin e Tij.  
Read More

Momente gjate predikimit kete te djele D.16.09.2018 nga Kris Lipski. Tema : Dera e ngushte

Momente gjate predikimit kete te djele D.16.09.2018 nga Kris Lipski. Tema : Dera e ngushte Hyni nga dera e ngushtë, sepse e gjerë është
Read More

Nga promovimi i Romanit me titull Sasha nga Antoneta Vreto

-Por gëzohet me të vërtetën, -përsëriste në mendjen e saj Sasha e vetvetiu mendoi Aljoshën. Pse i kish thënë atij që s’ish e dashuruar
Read More

Punimet per rikonstruksionin e kishes ne Pogradec vazhdojne ………………

Punimet per rikonstruksionin e kishes ne Pogradec vazhdojne ..................

Sa të bukura janë këmbët e atyre që shpallin paqen, që shpallin lajme të mira!

Gjate nje kohe te bekuar per ungjillizim ne Struge, Maqedoni.  Dhe si do të predikojnë pa qenë dërguar? Siç është shkruar: ''Sa të bukura
Read More

I lini fëmijët e vegjël të vijnë tek unë dhe mos i pengoni, sepse e tyre është mbretëria e Perëndisë. Marku 10:14

I lini fëmijët e vegjël të vijnë tek unë dhe mos i pengoni, sepse e tyre është mbretëria e Perëndisë. Marku 10:14 Ashtu ndodhi edhe
Read More

Të vulosur me Krishtin

Pagëzimi është shpallje e hapur e besimit në Krishtin nga besimtari, përpara njerëzve. Pagëzimi është shfaqja e jashtme e një veprimi të
Read More