I lini fëmijët e vegjël të vijnë tek unë dhe mos i pengoni, sepse e tyre është mbretëria e Perëndisë. Marku 10:14

I lini fëmijët e vegjël të vijnë tek unë dhe mos i pengoni, sepse e tyre është mbretëria e Perëndisë. Marku 10:14

Ashtu ndodhi edhe me jeten e Kleas, ate e lejuan te shkonte tek Jezusi(Kisha, takimi i femijeve). Ne takimet e femijeve ajo degjoi rreth Jezusit dhe nje Fare e Mire u mboll ne zemren e saj. Kaluan vite dhe Zoti serisht punoi me jeten e saj. Ajo vendosi te ndjek Jezusin dhe ky pagezim i tregon botes qe nuk eshte me skllave e mekatit por e lire nga prangat e mekatit.

Sot jeta e saj i perket Jezusit.

Mos hiqni dore se punuarit me femijet sepse pavarsisht se nuk mund te duken fryte ne horizonte per momentin, serisht ne zemrat e tyre mbillet nje Fare e Mire.