Kontakt

Kemi dëshirë të dëgjojmë prej jush. Ju lutem na kontaktoni në një nga format e kontaktit

Kontakt

Cel & Email

  • apostolike@connection.al
  • +355 69 40 53 871

Pogradec
Stropcke
Perrenjas
Tirane

Donacione
Dhuro me zemer ❤


Dhuro me PayPal
1. Klikoni logon e Paypal më sipër ose butonin dhuro 2. Regjistrohuni 3. Zgjidhni “Dërgo para miqve dhe familjes” 4. Tek marrësi jepni adresën apostolike@connection.al


Dhuro

Dhuro me llogari bankare
Llogaria bankare në Shqipëri:
Llogaria bankare në Gjermani:


Pogradec

soon@yourdomain.com
00000000

Tirane

soon@yourdomain.com
00000000

Prrenjas

soon@yourdomain.com
00000000

Stropcke

soon@yourdomain.com
00000000