• +355694053871
  • apostolike@connection.al

PREDIKIME

Fjalë e Gjallë | Inkurajim | Unitet

Më poshtë mund të dëgjoni dhe shkarkoni predikimet

Ardi shkullaku

Ardi shkullaku

Pastor i Kishës Pogradec

/Email/: apostolike@connection.al /Kontakti/: +355 69 40 53 871

Olger Kapxhiu

Olger Kapxhiu

Pastor i Kishës Përrenjas

/Email/: o.kapxhiu@aol.com /Kontakti/: +355 69 22 07 523

Seat Çakollari

Seat Çakollari

Pastor i Kishes Tiranë

/Email/: ................................ /Kontakti/: +355 69 60 68 799

Sokol Shkullaku

Sokol Shkullaku

Ndihmës Pastor i Kishes Stropckë

/Email/: ................................ /Kontakti/: +355 69 60 29 729

Predikuesi Tema Data Kisha Degjo / Shkarko
Olger Kapxhiu
Ndershmeria
09.09.2018
Olger Kapxhiu
A kemi degjuar mjaftueshem
30.06.2018
Ardi Shkullaku
Pentakosti
23.06.2018
Olger Kapxhiu
Kisha
16.06.2018
Peter Makiryado
Qellimi i te qenit i Krishtere
08.07.2018
Olger Kapxhiu
Pse ka vuajtje?
02.06.2018
Daniele Gattullo
Psalmi 91
26.05.2018
Olger Kapxhiu
Tema
19.05.2018
Olger Kapxhiu
Gjoni 13
12.05.2018
Olger Kapxhiu
Jezusi u lan këmbët dishepujve
05.05.2018
Olger Kapxhiu
Përulsia
24.02.2018
Olger Kapxhiu
Marku 1
17.02.2018
Ardi Shkullaku
Luka 13
10.02.2018
Ardi Shkullaku
Tema
27.01.2018
Olger Kapxhiu
Tema
04.11.2017